ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την Ομοσπονδία συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας

Συνεχίζεται η διαδικασία απαλλαγής των επιχειρήσεων
από τέλη καθαριότητας-φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας. Σε αυτή συμμετείχαν, από την πλευρά της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος κ.Θέμης Δαβανέλλος, ο Γενικός Γραμματέας κ.Βασίλης Μπακατσιάς και ο Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον επαγγελματικό κόσμο, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο, καθώς επίσης και θέματα καθημερινότητας. Επιπλέον, οι παριστάμενοι συζήτησαν επί των συγκεκριμένων δράσεων που ήδη έχουν δρομολογηθεί και άλλων που μπορούν να αναπτυχθούν για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.
Ο Δήμαρχος κ.Γκίζας υπενθύμισε ότι, συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήματος για την απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα τέλη καθαριότητας-φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων, βάσει των σχετικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσω της πλατφόρμας: https://eservices.nafpaktos.gr/, καθώς και μέσω της Πλατφόρμας Διαλειτουργικότητας της ΚΕΔΕ: https://govhub.gr/. Ενώ, με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση σημείωσε ότι «η συνεργασία και ο επί της ουσίας διάλογος με τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα μόνο όφελος μπορεί να έχει για τον Δήμο μας».