Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας μετά από συνεδρίαση του την 16/5/2016 έκανε ομόφωνα αποδεκτές τις παραιτήσεις των μελών του Κακούρα Κων/νο και Βασιλοπούλου Χριστίνας, στους οποίους στείλαμε ενημερωτική και ευχαριστήρια επιστολή για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια καλέστηκαν στην θέση τους οι επιλαχόντες Μπανιάς Θωμάς, απ΄ το Σωματείο Ταξί και Κουβέλης Γιώργος απ΄το Σωματείο Καφεστιατόρων.
Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τα Σωματεία μέλη μας, τα μέλη των Σωματείων μας καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Ομοσπονδία είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που διέπεται από νόμους και διοικείται από θεσμοθετημένα όργανα στα οποία ο καθένας μπορεί δημοκρατικά και καταστατικά να εκφράσει τις όποιες διαφωνίες του, αντιρρήσεις του, καταγγελίες του, για την λειτουργία της Ομοσπονδίας.
Ενημερώνουμε επίσης όσον αφορά τα αίτια των παραιτήσεων η εν λόγω ανακοίνωση καλύπτει το Δ.Σ και καταστατικά και με την απόφαση του Δ.Σ στην συνεδρίαση την 29/1/2016. Επιπλέον θα συγκαλέσουμε έκτακτη Γενική Συνέλευση για ενημέρωση των μελών μας και θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα και δημοκρατικά όπως κάναμε μέχρι σήμερα τον αγώνα για την επιβίωση των επιχειρήσεων μας και τη συμβολή μας στην ανάπτυξη της Ναυπακτίας και της Δωρίδας.

Για το Δ.Σ

Ο Προέδρος