ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Όπως γνωρίζετε η «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016, η 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό θα λάβει χώρα στη Ναύπακτο από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου 2016, με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας & Δωρίδας και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Γενικής Γραμματείας Αθλη-τισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως. Πρόκειται για έκθεση με σύγχρονους χώρους και δημιουργική προσέγγιση, στην οποία αναμένεται να συναντηθούν επαγγελματίες του χώρου απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος επισκεπτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο και ειδικά τους επαγγελματίες της πόλης σε ενημερωτική συνάντηση, την Δευτέρα 19/09/2016, στις 19.00, στην αίθουσα ΔΣ του ΞΕΝΙΑ, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της έκθεσης.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση μέσω e-mail: omospondia.nafpaktou@gmail.com, ή στo τηλέφωνo: 26340 26770.