Όπως ίσως γνωρίζετε η «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016, η 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό θα λάβει χώρα στη Ναύπακτο από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου 2016, με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως. Πρόκειται για έκθεση με σύγχρονους χώρους και δημιουργική προσέγγιση, στην οποία αναμένεται να συναντηθούν επαγγελματίες του χώρου απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος επισκεπτών.

Βασική επιδίωξη μας είναι κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι επαγγελματίες του τουρισμού να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες στο πλαίσιο προκαθορισμένων b2b συναντήσεων με καταξιωμένους επαγγελματίες Ηosted Buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και παρουσιάζοντας τον τουριστικό προορισμό ή την τουριστική επιχείρησή τους να αναπτύξουν νέες συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες.

Με βασικό γνώμονα την εξωστρέφεια, θέτουμε ως στόχο μέσα από την καθιέρωση της «ΝOSTOS» EXPO, την άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης στο σύνολο της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ναυπακτίας, και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας για τυχόν ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην έκθεση και επιπλέον σας προτείνουμε και προσκαλούμε το Δ.Σ. της ομοσπονδίας σας να επισκεφθεί την Ναύπακτο και την έκθεση Ελληνικού Εναλλακτικού Τουρισμού από 14 έως17 Οκτωβρίου 2016.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση μέσω e-mail: [email protected] ή στα τηλέφωνo: 26340 26770.