????????????????????????????????????

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/12/2015 στα Γραφεία της Ομοσπονδίας η προγραμματισμένη συνάντηση με θέμα ΄΄Οργάνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και της πόλης κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων΄΄.
Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Αστυνομίας κύριος Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος κύριος Ράπτης, από την Αντιπολίτευση η κυρία Ζιαμπάρα και ο κύριος Τσουκαλάς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ναυπάκτου, κύριος Πλούμης τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην εισήγηση του ανέπτυξε τα προβλήματα των επαγγελματιών και την προοπτική ανάπτυξης της Ναυπακτίας και στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις τόσο των Πρόεδρων των Σωματείων μας όσο και όλων των προσκεκλημένων.
Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι η υπόσχεση του Αντιδημάρχου κύριου Ράπτη για ενημέρωση του κυρίου Δημάρχου καθώς και η υπόσχεση του κυρίου Διοικητή της Αστυνομίας για ενημέρωση του Διοικητή της Τροχαίας για κυκλοφοριακά ζητήματα.
Συμφωνήσαμε για μια καλύτερη συνεργασία, ενημέρωση εκ μέρους του Δήμου και αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο μέλλον, ώστε η Ομοσπονδία είτε σαν Διοικητικό Συμβούλιο, είτε σαν Σωματεία να συμβάλλουμε στην ανάδειξη και προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του Δήμου μας.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Θέμης Δαβανέλλος
Ο Γραμματέας
Κων/νος Αναδιώτης