Την 23 /01/2016 στα γραφεία μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υφυπουργό επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ και τον πολιτευτή Αιτ/νίας, με τους ΑΝΕΛ, Β. Παπαγεωργίου. Στην συνάντηση μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το θέμα της μη λειτουργίας της πίστας ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ στον Εύηνο ποταμό, στο Χάνι Μπανιά, η λειτουργία της οποίας κατά την γνώμη μας θα αποτελούσε επιπλέον τουριστική προβολή της Ναυπακτίας .
Στην συνέχεια ακολούθησε επικοινωνία και συνεργασία με αποτέλεσμα , όπως ενημερωθήκαμε από το γραφείο του Υπουργού (δελτίο τύπου 24-2-2016) ,να εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το ποσό των 40.000,00 € για την νομιμοποίηση και εκτέλεση εργασιών στην πίστα με σκοπό να καταστεί προσπελάσιμη και λειτουργική.
Μετά από αυτή την εξέλιξη πιστεύουμε ότι ο Δήμος πλέον, θα πρέπει με κατάλληλους χειρισμούς, προβολή και διαφήμιση να καταφέρει να ξεκινήσουν ξανά οι αγώνες στην πίστα και να μπορέσει έτσι η περιοχή να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης επισκεπτών που είναι λάτρεις της φύσης και του ειδικού αθλητισμού.

Για το Δ.Σ

Ο Προέδρος
Θέμης Δαβανέλλος
Ο Γραμματέας
Κων/νος Αναδιώτης