Ναύπακτος,14/3/2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023,για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους. Η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη μας έχει συγκλονίσει όλους.
Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι.
Είναι απαίτηση όλων μας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών.
Είναι χρέος στις ψυχές όσων χάθηκαν.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, αποφάσισε να συμμετέχει στην Πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, από κοινού με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να μη ξαναθρηνήσουμε  ανθρώπινες ζωές.

Καλούμε όλα τα Σωματεία και τους Συλλόγους μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά και σε συμπόρευση με το Εργατικό Κέντρο ,την ΑΔΕΔΥ και άλλες Κοινωνικές Ομάδες και Φορείς , στο Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στην Κεντρική Πλατεία Ναυπάκτου και ώρα 18:30 μ.μ.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των Νέων Ανεκτίμητη.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δαβανέλλος Θέμης                                Μπακατσιάς Βασίλειος