Ναύπακτος, 29/08/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Διοργάνωση Συναυλίας στο Αντίρριο

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αντιρρίου, υλοποιούν, από κοινού με τη παραχωρησιούχο εταιρεία της Γέφυρας, πλάνο ανάπτυξης της επισκεψιμότητας της περιοχής του πρώην Δήμου Αντιρρίου.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και με ευκαιρία τον εορτασμό 15 χρόνων λειτουργίας της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου, συνδιοργανώνεται από την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας, μεγάλη συναυλία, στο κάστρο του Αντιρρίου τη Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 20:30 με τη λαϊκή ορχήστρα ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, την ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΑΚΗ να συμπληρώνει φωνητικά το σχήμα.
Η είσοδος στον χώρο της συναυλίας θα είναι ελεύθερη, με αριθμημένα εισιτήρια δωρεάν εισόδου, που θα διανέμονται στην κεντρική πύλη του φρουρίου, μέχρι της κάλυψης της επιτρεπόμενης χωρητικότητας θεατών.
Υπενθυμίζεται ότι -όπως κάθε Κυριακή της θερινής περιόδου- θα είναι σε ισχύ η 10ωρη μετ’ επιστροφής κάρτα εκπτωτικής διέλευσης από τη Γέφυρα, η οποία θα προσφέρει στους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς το Αντίρριο, κουπόνι έκπτωσης 3€ στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του Αντιρρίου που θα είναι αναγνωρίσιμες από την ειδική αφίσα που θα είναι τοποθετημένη στις προσόψεις τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης Μπακατσιάς Βασίλης