Ναύπακτος, 04/10/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη περασμένη Κυριακή 29/09/2019 η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας σε συνεργασία με την Ένωση Κουρέων – Κομμωτών Ναυπάκτου πραγματοποίησε μια πρωτόγνωρη εκδήλωση με τίτλο ‘’ Θα μου χάριζες τα μαλλιά σου;’’.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν πρώτον, η παρουσίαση εθελοντικού προγράμματος δωρεάς μαλλιών με σκοπό τη κατασκευή περουκών που θα δοθούν δωρεάν για χρήση σε συνανθρώπους που νοσούν και δεύτερον, η διάδοση της ιδέας και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, μέσω της εκδήλωσης αλλά και τον ΜΜΕ, για προσφορά μαλλιών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανιδιοτελώς συμμετέχοντες ομιλητές και άλλους φορείς για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τους χορηγούς μας, αλλά και να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ηλεκτρονική εφημερίδα Nafsweek και την ΕΡΤ που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και με άλλες δράσεις στο μέλλον και κάνουμε έκκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο άτομο ή φορέα που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μας.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θεμιστοκλής Μπακατσιάς Βασίλειος