Θέμα: Έκθεση NOSTOS’’

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας στην συνεδρίαση του την Πέμπτη 5/10/2017 αποφάσισε να αποστείλει επιστολή προς το Δήμο με το ερώτημα :
Γιατί δεν συνεδρίασε η συσταθείσα επιτροπή για την ορθή οργάνωση και λειτουργία της έκθεσης ΝΟSTOS.
Δεν περιμέναμε βέβαια η επιστολή μας αυτή,( η οποία ήταν ενημέρωση και όχι καταγγελία) να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης απ την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου, για δημιουργία εντυπώσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θεωρούμε ότι όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την επιτυχία της παραπάνω έκθεσης πρέπει να το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με δηλώσεις.
Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές από τις δράσεις και παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας που σκοπό είχαν την επιτυχία της έκθεσης:
-Eπίσκεψη του κ. Σύψα στα γραφεία της Ομοσπονδίας (7-6-2017) και ενημέρωση για τον προγραμματισμό και τους στόχους της ΝΟSTOS
-Συνάντηση στο Αγρίνιο (24-6-2017) του Προέδρου της Ομοσπονδίας και του κ. Σύψα με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Μίχαλο όπου καταφέραμε την υποστήριξη της έκθεσης από την ΚΕΕΕ.
-Ενημέρωση της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου Καφεστιατόρων (10-8-2017) για προσφορά γευμάτων από τις επιχειρήσεις προς την έκθεση
-Ενημέρωση της Ομοσπονδίας (12-9-2017) από τον κ.Σύψα για την πορεία της έκθεσης
-Ενημέρωση της Ομοσπονδίας(27-9-2017) για διενέργεια διαγωνισμού για την λειτουργία δύο κυλικείων εντός της έκθεσης
-Πρόταση του κ. Σύψα προς την Ομοσπονδία για ύπαρξη περιπτέρου της Ομοσπονδίας δίπλα στο Δήμο Ναυπακτίας για την καλύτερη προβολή τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.
-Με παρέμβαση της Ομοσπονδίας και παρουσία του Προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης κ. Ζαμπάρα και του κ. Σύψα επιλύθηκαν προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σε σχέση με τα πρακτορεία ταξιδιών και τη μεταφορά επισκεπτών στην έκθεση.
-Με παρέμβαση της Ομοσπονδίας και του Προέδρου του Σωματείου Ταξί Ναυπάκτου κ. Αλεξανδρή επιλύθηκαν προβλήματα των ταξί για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της έκθεσης.
-Αποστολή πρόσκλησης εκ μέρους της διοργάνωσης προς τον Πρόεδρο της
ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης.
Συνεχής επικοινωνία του Προέδρου κ.Δαβανέλλου τόσο με τον κ. Τσιχριτζή Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας όσο και με πολλές επιχειρήσεις για την συμμετοχή τους στην έκθεση.
Όλα τα παραπάνω και όχι οι τυπικές διαδικασίες, αποδεικνύουν έμπρακτα την άριστη συνεργασία μας τόσο με τον Αντιδήμαρχο κ. Σύψα, όσο και με το Δήμο Ναυπακτίας για την επιτυχία της έκθεσης ΝOSTOS 2017, ευχόμενοι να μας ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι, άτομα ή φορείς, για να αποδείξουν με έργα και όχι με δηλώσεις το ενδιαφέρον τους για την επιτυχία του θεσμού πλέον του Δήμου που λέγεται <<Τουριστική Έκθεση ΝΟSTOS>>.
Τέλος δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας, οφείλει να προστατεύει την ενότητα της Ομοσπονδίας και να αγωνίζεται πάντα με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας χωρίς την παραμικρή εμπλοκή μας σε πολιτικές ή παραταξιακές διαμάχες.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Θέμης Δαβανέλλος Κων/νος Αναδιώτης