Συνάδελφοι επαγγελματίες όπως πολύ καλά γνωρίζετε η Ομοσπονδία μας πάντα αγωνίζεται και διακρίνεται για τις διεκδικήσεις, τις θέσεις, την διαφάνεια και την δημοκρατική της αντίληψη στη λήψη των αποφάσεων της.
Είμαστε όλοι αιρετοί και υπηρετούμε μόνο τους συναδέλφους που κυριολεκτικά μας τίμησαν με τη ψήφο τους, κλέβοντας χρόνο από τη δουλειά μας ή την οικογένεια μας από μεράκι και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, περιμένοντας από εμάς να αγωνιστούμε, τουλάχιστον για λύση προβλημάτων της καθημερινότητας που έχουν στόχο την επιβίωση και ίσως την βελτίωση της θέσης των επιχειρήσεων μας. Έτσι λοιπόν δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, καθώς και στη Δημοτική Αρχή, να μας διαβάλλει , να μας υποτιμά και να μας απαξιώνει με αυτό τον τρόπο.
Είμαστε ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας με εκατοντάδες μέλη και λυπούμαστε πολύ αν κάποιοι στη Δημοτική Αρχή έχουν επιλέξει να πορεύονται έτσι και χωρίς την άποψη της κοινωνίας και να ζητάνε τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας σε κάποιες επιτροπές κατά το δοκούν.
Ως εκ τούτου είμαστε αναγκασμένοι να μην σταθούμε απαθείς στην ανακοίνωση και στα ψέματα της Δημοτικής Αρχής και να καταγγείλουμε και να διαψεύσουμε την ανακοίνωση της, την 19/5/2017 (πλην της πρώτης παραγράφου, που αναφέρονται στις ημερομηνίες, για να είμαστε σωστοί) η οποία με θράσος προσπαθεί να μας βγάλει όλους ‘’τρελούς’’ με τα ψέματα της.
Πιστεύουμε ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης για να αναφέρει τόσα ψέματα δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ευτυχώς όμως οι συνεδριάσεις γίνονται παρουσία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, κρατούνται μαγνητοφωνημένα πρακτικά και βλέπουν, ακούνε και κρίνουν όλοι οι συμπολίτες μας. Αν η Δημοτική Αρχή έχει το θάρρος την προκαλούμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να παρουσιάσει ξανά το επίμαχο σημείο της συνεδρίασης της 17/5/2017 για να δούμε ποιος τελικά παραθέτει σωστά τα γεγονότα και ποιος λέει την αλήθεια.
Η Ομοσπονδία μας πάντως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν έχει κανένα λόγο ή όφελος να λέει ψέματα ή να κάνει μικροπολιτική. Η διαφορά μας απλά είναι ότι εμείς προτείνουμε πρακτικές λύσεις για το κυκλοφοριακό και μάλιστα ενόψει καλοκαιριού ενώ η Δημοτική Αρχή προτιμά τις αναθέσεις σε μελετητικά γραφεία χρονοβόρων μελετών χωρίς άμεσο αποτέλεσμα και απλά επιβαρύνουν το Δήμο με χιλιάδες ευρώ.
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Θέμης Δαβανέλλος Κων/νος Αναδιώτης