Αίτημα του Συλλόγου Κουρέων – Κομμωτών Ναυπάκτου
Ναύπακτος, 14/01/2020
Αξιότιμοι κύριοι,

Ο Σύλλογος Κουρέων και Κομμωτών Ναυπάκτου αποφάσισε ομόφωνα να ξεκινήσει εθελοντικά μια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για δωρεά μαλλιών με σκοπό δημιουργία περούκας για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο με τίτλο «Θα μου χαρίσεις τα μαλλιά σου;». Με την προσπάθειά μας αυτή φιλοδοξούμε να εξασφαλίσουμε έναν αριθμό περουκών με σκοπό να τις δανείζουμε σε άτομα που το έχουν ανάγκη, προκειμένου να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουν με χαμόγελο τη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής τους.
Πολλοί από εμάς έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το σπάνιο και ιδιαίτερο αυτό δώρο αλλά, είτε δεν το γνωρίζουμε είτε δεν υπάρχει κάποιος φορέας να μας προτρέψει, να μας τονίσει το μέγεθος της ψυχολογικής βοήθειας που μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και τέλος να εγγυηθεί το αποτέλεσμα της δωρεάς.
Για το λόγο αυτό, όλα τα μέλη του Συλλόγου Κουρέων και Κομμωτών Ναυπάκτου ως υπεύθυνα και ευαισθητοποιημένα άτομα πήραμε την απόφαση να κάνουμε γνωστό το θέμα αυτό, να εξασφαλίσουμε τον ορθό τρόπο της δωρεάς, να μεθοδεύσουμε τη δημιουργία σωστής περούκας και στη συνέχεια να προβούμε στο δανεισμό δωρεάν σε άτομα που το έχουν ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια αγοράς της.
Στη προσπάθειά μας αυτή, ζητάμε και παρακαλούμε να συνεισφέρετε οικονομικά για την αγορά περουκών, οι οποίες στοιχίζουν σε εμάς τη τιμή των 180 ευρώ συμπεριλαμβανομένου το Φ.Π.Α., για να μπορέσουμε να προβούμε στην ορθή μεθόδευση δημιουργίας περούκας.
Σας ευχαριστούμε & ελπίζουμε στη βοήθειά σας.

Ελευθεράκη Ελένη
Πρόεδρος

Γλαβίνος Παναγιώτης
Γραμματέας